índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Programes de beques FARO per a realitzar pràctiques a l’estranger
FARO és un programa promogut i finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya el propòsit del qual és fomentar la mobilitat d'estudiants

FARO és un programa promogut i finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya el propòsit del qual és fomentar la mobilitat d'estudiants d'últims cursos de totes les universitats espanyoles mitjançant la realització de pràctiques formatives en empreses situades a Europa, Estats Units i Canadà i en empreses espanyoles o multinacionals d'Àsia i Oceania. L'objectiu últim del programa és afavorir la seva transició del sistema educatiu a la vida laboral mitjançant la millora de les seves competències, aptituds i actituds.

El programa FARO té una durada de tres anys, i es desenvolupa entre 2015 i 2018, sent la data límit inici de les estades el 31 de desembre de 2017.

Per poder sol·licitar aquestes ajudes es requereix:

Ser estudiant, espanyol o estranger menor de 30 anys, amb residència legal a Espanya i estar cursant estudis en una universitat espanyola.
Estar matriculat/da en ensenyaments universitaris per a l'obtenció d'un títol de Grau, Llicenciatura, Enginyeria, Enginyeria Tècnica, Arquitectura o Arquitectura Tècnica, i haver superat un mínim del 70 per cent dels crèdits necessaris per a l'obtenció d'aquest títol.
Complir amb els requisits d'entrada i estada exigits als països de destinació, prèviament a la seva incorporació.
No haver estat beneficiari amb anterioritat d'una beca de Mobilitat (Argo, Faro, Integrants), o de qualsevol altra ajuda finançada per Ministeri d'Educació amb el mateix objecte o finalitat. Important: No és possible gaudir simultàniament d'una ajuda FARO i una ERASMUS.

No podran participar en aquest programa:

En aquest cas, recordem l'existència d'un programa dirigit a aquest públic: ARGO (www.becasargo.es)
Estudiants de Doctorat, Màster o d'un altre tipus d'estudis de postgrau.
Estudiants d'un altre tipus d'Ensenyaments Superiors com són les impartides en els Conservatoris Superiors de Música o les Escoles d'Arts, els denominats títols propis o títols universitaris o homologacions cursades altres països.

Més informació a: http://www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/202476/ficha.html#dc

Data límit: 28 de novembre del 2017

Font notícia: Dinamo.cat

PUBLICAT EL 18.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat