índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Finalitza l'Enllaç, un projecte socioeducatiu per joves de 16 a 25 anys

Durant els mesos de març i abril, 10 joves del municipi i altres poblacions de la comarca, 6 nois i 4 noies, han participat en el Projecte Enllaç, una proposta socioeducativa dirigida a joves de 16 a 25 anys que actualment no estan treballant o estudiant.

Enllaç ofereix la oportunitat de millora de la seva formació i ocupabilitat a partir de formació, orientació i acompanyament en l’àmbit acadèmic, professional, personal i social.

El projecte s’ha realitzat a l’Index, els dimarts i dijous als matins, i en cada sessió s’han treballat diversos continguts com l’autoconeixement, l’exploració dels recursos i tràmits alhora de cercar feina, així com l’elaboració del currículum i l’entrevista de feina.

Per altra banda, els joves han pogut obtenir dos certificats professionals com el de manipulador/a d’aliments i el de Carretoner/a frontal.

Enllaç respon a les necessitats existents d’aquest perfil de joves, i s’emmarca dins el Pla Local de Joventut, des del qual es contemplen les accions per abordar les transicions juvenils cap a la vida adulta com un eix de treball principal.

L’educadora del Servei de Joventut ha realitzat algunes sessions formatives i realitza l’acompanyament individualitzat dels/les joves.

S’ha comptat amb la col.laboració de la tècnica d’ocupació juvenil del Consell Comarcal que ha realitzat una sessió formativa o tutories grupals i conjuntes amb l’educadora de Joventut

enllaç sessió Soraya

PUBLICAT EL 25.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat