Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Junts per Sant Sadurní
Ton Amat repetirà com a candidat a l´alcaldia de Junts per Sant Sadurní

L'acte de presentació, celebrat al celler de la Fassina de Can Guineu, va comptar amb la participació del secretari general de Junts, Jordi Turull

Anna Cols, número 2 de la llista

El candidat de Junts per Sant Sadurní i actual alcalde del municipi, Ton Amat, s’ha presentat aquest dimecres a la Fassina de Can Guineu per iniciar la precampanya electoral. L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull i d’Anna Cols, que acompanyarà Ton Amat al capdavant de la llista com a número 2.


L’alcalde ha agraït la tasca que han fet els seus regidors durant aquests anys - marcats per la pandèmia- i ha demanat el suport de la població per a continuar tirant endavant els projectes que el grup polític té entre mans:  “Sant Sadurní és com un diamant en brut que hem de seguir polint perquè tots els ciutadans tinguin una bona qualitat de vida”, ha afirmat. 


Durant l’actual mandat s’han iniciat o ho faran en breu projectes destacats com ara la rehabilitació a la Casa dels Avis, el projecte de remodelació de la zona esportiva, les obres a l’Ateneu o el projecte de museïtzació de la Fassina de Can Guineu, però Amat ha explicat que encara tenen molts “repte pendents” i que cal seguir inveertint per donar resposta a totes les demandes de la ciutadania.


Per altra banda, Jordi Turull s’ha mostrat molt content d’acompanyar  Ton Amat en la seva presentació com a candidat a l’alcaldia: “Per governar és important tenir una bona actitud, i en Ton és una persona que sap escoltar; clau per comprendre i actuar”, ha afirmat. 


El secretari de Junts per Catalunya també ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a la ciutadania i demanar el seu suport: “Ens agradaria que ens ajudéssiu perquè Catalunya necessita alcaldes com en Ton, persones compromeses amb el país i que apostin pels seus municipis”. 


Anna Cols ha seguit en la mateixa línia que els seus companys i s’ha compromès a aportar tots els seus coneixements “personals i professionals” per aconseguir que l’Ajuntament estigui cada cop més “a prop del poble”. Alhora, Cols ha subratllat les ganes i el compromís que té Junts per continuar acompanyant i vetllant pel benestar dels sadurninencs i sadurninenques. 


Per concloure l’acte, Amat també ha destacat la importància de treballar “colze a colze” amb els alcaldes de la comarca per fer “força” entre tots i ha finalitzat el seu discurs amb el desig de voler continuar sent l’alcalde de Sant Sadurní. 


En la presentació també hi han assistit, entre d’altres,  la diputada Ester Vallès i el cap de la vegueria de Junts Penedès, Xavier Vidiella.

Ton Amat: "Hem fet molta feina però no ens podem aturar. Hem afrontat demandes històriques per posar-les sobre la taula i oferir solucions. Hem fet grans inversions i un gran treball de planificació del futur per tenir a punt els projectes"

Jordi Turull: “Al capdavant de les institucions cal que hi hagi la millor gent i més preparada, per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. A banda de l’aptitud, també és molt important l’actitud i Ton Amat afronta els problemes i escolta, que és molt important”.

Anna Cols: “Som un grup de persones inquietes i resolutives, conciliadores i amb ganes de tirar endavant els projectes i iniciatives que siguin interessants per al nostre municipi. Som exigents i transparents, amb sensibilitat social i visió de futur”.

Foto interior: Junts per Sant Sadurní

PUBLICAT EL 16.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic