Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Pàgines
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní obté la renovació del certificat Biosphere Sustainable Lifestyle 2023
 
Biosphere 2023 al Cava Centre

Dimecres 1 de març es va celebrar, al Cava Centre, l'acte de lliurament de les certificacions Biosphere 2023 de Compromís amb la Sostenibilitat Turística, un segell impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i, al Penedès, pel Consorci de Turisme del Penedès, que reconeix a través de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques. Biosphere 2023 

58 empreses i entitats del Penedès, entre elles l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní, van rebre el seu reconeixement del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere Sustainable Lifestyle 2023. L’objectiu del programa és reconèixer aquelles entitats i empreses que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona.

L'acte va comptar amb la participació del President del Consorci de promoció turística del Penedès, el delegat territorial de la Cambra de Comerç de Barcelona, la cap de gestió territorial de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona i la regidora de turisme, Eva Cruces , de Sant Sadurní d’Anoia, qui varen fer entrega dels distintius a la cinquantena d’empreses que varen assistir a l’acte. 

El projecte, nascut el 2017, vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions. Un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. El Compromís basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Així doncs, la seixantena d’empreses certificades, mitjançant aquest programa, aposten per reinventarse incorporant models de negoci sostenibles i respectuosos amb l’entorn i aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públic com privats.

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní compta també amb el distintiu Safe Travel, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer qualsevol destinació del món que hagi adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció davant de la COVID-19.

Si voleu saber-ne més sobre el Compromís Biosphere podeu visitar www.biospheretourism.com.

Safe Travels