índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Agenda
Dani6ix&IZZKID
3 de juliol de 2024
L'Istiu 24 - Dani6ix & IZZKID
Els maresmencs s’estan convertint, en molt poc temps, en un grup que ha generat molt d’interès en l’escena urbana catalana. Als temes de dani6ix i IZZKID hi predominen el ritmes del reggaeton, combinat amb les lletres en català i referències a situacions quotidianes.

3 DE JULIOL DE 2024

dani6ix i IZZKID son de Teià (Maresme) i el seu projecte musical s’inicia l’estiu del 2023 amb el seu àlbum “Stem Vius!”, un disc íntegre en català que es publica durant la tardor del 2023. “Stem Vius” marca la imatge del grup tant a nivell visual com estètic i és el punt de partida del trajecte de la banda a l’escena catalana.

És a partir d’aquest disc quan la banda comença a crèixer a xarxes i plataformes digitals, especialment després de viralitzar-se el tema “Van Gogh” a TikTok. La premsa comença a interessar-se pel duet de Teià i els seguidors comencen a pujar, col·locant-se, en poc temps, en un dels grups que més interès han despertat a l’escena actual catalana darrerament.

'Stem Vius!' representa molt bé el moment de la banda ara mateix quan després d’una època de dubtes, tot agafa impuls. “Stem Vius!” no és només el títol d’un disc, sinò que també és un concepte, un crit d’eufòria. No hi ha res millor que sentir-se viu.

El disc consta de 7 cançons i s’hi troben col·laboracions de enMatu en alguns temes i de Kashlo com a productor de confiança de la banda.

Totes les composicions estan basades en experiències personals de dani6ix i IZZKID. L'àlbum i el projecte està envoltat per una aura de nostàlgia, però amb el contrapunt d'un sentiment de millora i de què les coses es posen a lloc.

Als temes de dani6ix i IZZKID hi predominen el ritmes del reggaeton, combinat amb les lletres en català i referències a situacions quotidianes: del dia a dia, de que és ser català, del Barça, de la costa brava (la platja del Golfet, Cadaqués)...

La part visual del projecte pren molt protagonisme, acompanyant-se sempre de Miki darrera la càmera.

Després de publicar “Stem Vius!” dani6ix i IZZKID publiquen el single “Tikitaka” abans d’acabar el 2023 i és només un preludi de tot el que ha d’arribar aquest 2024. 

Un bon tikitaka. Get ready

Aquest mes de juny han publicat el seu nou EP "Sopo i Baixo"

Xarxes socials:

Instagram

Tik Tok

Youtube

Spotify

Lloc: Índex. Servei de Joventut
Data: 3 de juliol de 2024
Hora: 22 h
Organitza: Regidoria de Joventut
Preu: Entrada gratuïta
Tipus d'acte: Música
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat