índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut de Sant Sadurní d'Anoia és el document on es recollirà la planificació estratègica de les polítiques de joventut durant quatre anys.

Es tracta d'una eina de treball indispensable per a la gestió de polítiques integrals de joventut des de la proximitat.

Per això, consta d'un anàlisi sobre l'estat de la joventut a la ciutat: les seves mancances i necessitats, els objectius a assolir en relació a aquestes i els eixos i les accions en què es concretarà el treball per assolir aquests objectius.

PLA LOCAL DE JOVENTUT 2017-2020

Consulta el Pla Local de Joventut 2017-2020

Pla Local 2017-2020

Pla Local 2017-2020

Fitxer: Pla_Local_Sant_Sadurni_17_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 120
Mida: 2,4 MB

FÒRUM JOVE

Els dies 3 i 10 de març se celebrarà a l'Índex el Fòrum Jove.

Aquesta trobada consistirà en el retorn de totes les opinions recollides al llarg de la fase de disseny i una sessió de treball per recollir propostes de cara a definir les línies de treball de la Regidoria de Joventut per als propers 4 anys.

Tots tenim una opinió.  Vine, participa i proposa !

DIVENDRES 3 DE MARÇ
Joves de 12 a 18 anys
de 17.30 h a 19.30 h

DIVENDRES 10 DE MARÇ
Joves a partir de 19 anys
a les 19.30 h

+info

DIAGNOSI PLA LOCAL DE JOVENTUT

La Regidoria de Joventut ha rebut dels tècnics de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i de la Fundació Ferrer i Guàrdia el document de Diagnosi del Pla Local de Joventut.

Amb aquest document de diagnosi finalitza la 1a part de la redacció del Pla Local de Joventut i s'inicia una 2a fase de treball amb la elaboració del disseny del PLJ.

Diagnosi Pla Local de Joventut

Diagnosi Pla Local de Joventut

Fitxer: Pla_Local_de_Joventut__Diagnosi_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 103
Mida: 3,84 MB

Enquesta Jove Sant Sadurní

L'objectiu general d'aquest projecte és apropar-nos a la realitat dels i les joves del municipi i recollir les vostres propostes per disposar d'elements que permetin orientar les línies d'actuació dels propers anys.

Per aquest motiu s'ha posat en marxa un procés de participació que permeti incorporar les vostres opinions al nou Pla Local de Joventut.

Si tens coses a dir, si penses que hi ha coses que no es fan, si penses que mai t'escolten... ara és el moment! Vinga, respon el qüestionari, i digues la teva !!

Gràcies per la participació de totes les persones que van contestar l'enquesta

50 participants a la Trobada de Joves

Divendres 19 de febrer es va fer a l'Índex una Trobada de Joves amb l'assistència de 50 persones.

L'objectiu de l'activitat va ser presentar el projecte d'investigació que s'està fent sobre la situació dels i les joves a Sant Sadurní d'Anoia i recollir la opinió i els comentaris dels participants sobre diferents eixos d'actuació: participació/associacionisme, cultura, cohesió social, formació, ocupació, salut i habitatge.

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, per encàrrec de la Regidoria de Joventut amb el suport de la Diputació de Barcelona, desenvolupa aquest projecte de diagnosi, l’objectiu general és apropar-se a la realitat dels i les joves del municipi per disposar d’elements que permetin orientar les línies d’actuació del Pla Local de Joventut.

La Regidoria de Joventut vol destacar l'èxit d'aquesta convocatòria i anima als participants a seguir treballant conjuntament en la elaboració del Pla Local de Joventut Una de les properes actuacions del projecte d'investigació serà l'activació d'una enquesta on line per recollir les opinions de la població jove en general.

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat