índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Agenda
Circ Pistolet
12 de juliol de 2017
L'Istiu 17 -Cia Circ Pistolet-
Un viatge en el temps a través dels records d'aquelles tardes de jocs i bones estones, a vegades rient, a vegades suant, però sempre gaudint, buscant la complicitat i l'equilibri fràgil entre dues persones.
12 DE JULIOL DE 2017

Quan no tocàvem de peus a terra

L' espectacle està format de 3 actes.

El primer és com poder col·locar el nostre propi cos en posició invertida o no, sobre els corrons de fusta,  sempre  buscant  l'equilibri  més  fràgil  amb  petites  dosis  d'humor  i  complicitat  amb  els elements base: la fusta, la corda i els taulells

En el segon es tracta de manipular els corrons com si es  tractessin  de  malabars:  llençar-los  enlaire,  donar-los  la  volta,  fer  piruetes...els  corrons simbolitzen la terra, el pes què té és considerable. L'acròbata en aquest acte es converteix en un forçut llançador de pes, però amb la diferència que sempre recull l'objecte llençat, fa un gran esforç físic sent al mateix temps molt precís. El més bo de tot és que no deixa de ser un actor en cap moment.

El tercer acta és TOT: competició, amistat, emocions, humor, comprensió. Aquí es barregen els equilibris fràgils amb els llançaments.

Està pensat per a tots els públics amb la idea de compartir la importància de l'amistat, naturalesa humana de competir, sempre acompanyat de bones emocions. La capacitat de utilitzar artesania i respectar el medi ambient, ser creatiu utilitzant els objectes de fusta, deixant de fer servir els mecanismes moderns, ser capaços de viure desconnectats... quan no tocàvem de peus a terra...

Xarxes socials:

Web

Lloc: Índex. Servei de Joventut
Data: 12 de juliol de 2017
Hora: 22.30 h
Organitza: Regidoria de Joventut
Preu: Entrada gratuïta
Tipus d'acte: Teatre
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat