índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
JOVENTUT
Guia de Recursos -Joventut-


Índex. Casal de Joventut

Equipament municipal gestionat per la Regidoria de Joventut i destinat a oferir recursos i programar activitats per a joves

El Punt d'Informació Jove és un servei on es recull informació d’interès i està organitzat per respondre a un gran nombre de qüestions:
ensenyament universitari, cicles formatius, sortides professionals, cursos d’idiomes, formació no reglada, treball a l’estranger, salut i sexualitat, entitats i recursos culturals, natura i excursionisme, etc. 

L’Oficina Jove de l’Alt Penedès és una iniciativa de la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès que posa a disposició de les persones joves de la comarca un servei d’informació, orientació i acompanyament en tots els àmbits relacionats amb el procés d’emancipació: treball, educació, habitatge, salut i participació.

Programa d'informació i dinamització juvenil que s'instal·la als instituts de secundària facilitant informació per joves i alhora realitzant tasques de dinamització dins i fora del mateix centre.

Publicació mensual que conté les principals notícies i activitats que es generen des de la Regidoria de Joventut (L'Índex, el Punt d'Informació Jove, l'Índex als Instituts, activitats, cursos i tallers, etc.)

Adreçat a estudiants d’Eso, Batxillerat, Cicles Formatius, universitaris,etc.

Proposta adreçada a infants i joves de 4 a 14 anys.

Proposta d'activitats d'estiu adreçada a joves de 13 a 18 anys.

Cicle d´espectacles a l´aire lliure adreçat a la gent jove que té lloc al pati de l´Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol.

Equipament municipal gestionat per la Regidoria de Joventut. Aquest espai està adreçat a les entitats, als grups de música i als joves perquè puguin realitzar projectes i activitats musicals i creatives. .

Portal web del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Portal web del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

És un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament en mobilitat internacional amb el qual es vol donar una resposta individualitzada a les necessitats de cada jove. EL QUE CERQUES, QUAN HO CERQUESTauler virtual. Tota la informació que necessites resumida, organitzada i agrupada per a què et sigui més fàcil de trobar.

 

 Portada Guia Recursos

 

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat