índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
ACCIO SOCIAL
Guia de Recursos -Acció Social-


Servei socioeducatiu adreçat a infants i adolescents entre 4-16 anys i les seves famílies, que promou una educació activa, integral, intercultural, coeducativa i en valors.
Actualment, l'acció amb joves, està inclosa dins els servei atenció diürn (antic centre obert). El grup de joves venen dimarts i dijous, amb una educadora referent. SERVEI DE MEDIACIÓ

És un servei municipal i gratuït que s'ofereix a la ciutadania per ajudar a adquirir eines per poder solucionar, d'una manera dialogada i pactada, els problemes derivats de la convivència i de les relacions socials del nostre dia a dia.

SERVEI D'ACOLLIDA

Sant Sadurní ciutat mediadora és un recurs que qualsevol persona de Sant Sadurní pot fer servir si acaba d'arribar al municipi, si vol oferir el seu temps per millorar el seu barri, el seu veïnat,..
per poder resoldre conflictes de la vida quotidiana que puguin sorgir,...

IGUALTAT

La promoció de la igualtat té com a finalitat garantir el dret a la igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania, mitjançant actuacions encaminades a eliminar les desigualtats existents en diferents àmbits de la vida pública (social, laboral, política, econòmica, esportiva...) i de la vida privada (desequilibri en el repartiment de les tasques de la vida familiar, els rols estereotipats del pare-mare, nen-nena, de les relacions afectivo-sexuals, prejudicis segons la procedència,...)

Portada Guia Recursos

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat