Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja31ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AnteriorsOCTUBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsNOVEMBRE
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dilluns
16
octubre
2023
Curs de manipulació d'aliments
Lloc: Centre Cultural
Hora: 16 h
Durada: 3 hores
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Formació

Curs adreçat a aquelles persones que per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments o amb elements que hi estan en contacte, durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament o servei.  MÒDUL 1: HIGIENE ALIMENTÀRIA

  • Conceptes bàsics
  • Malalties trasnsmeses pels aliments
  • Toxiinfeccions alimentàries
  • Perills biològics, físics i químics
  • Factors més freqüents de les toxiinfeccions alimentàries
  • Higiene personal i hàbits alimentaris 

MÒDUL 2: ELS PREREQUISITS

  • APPCC (Anàlisi de perills i punts de control crítics)
  • BBPP (Bones pràctiques en la manipulació de les elaboracions)

  inscripcions  

cm23
Pujar al principi de la pàgina