Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat18ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
FEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
AnteriorsMARçSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
AnteriorsABRILSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
AnteriorsMAIG
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
19
maig
2018
Tast amistós: escumosos ancestrals (I)
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19 h
Durada: Dissabte 19 de maig de 2018 a les 19h i Dissabte 31 de maig de 2018 a les 20h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia, Formació

El tast amistòs és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir les opinions. Cada sessió té una temàtica diferent. Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest mes de maig, també dedicarem un dissabte al tast d'escumosos ancestrals.

La segona sessió es realitzarà el dijous 31 de maig de 2018 a les 20h

La principal diferència amb el mètode tradicional o champenoise és el nùmero de fermentacions: dos en el mètode tradicional i una a l´ancestral.
El vi comença fermentant com habitualment en dipòsits o bótes i abans que acabi la fermentació, (no s'acaba la total transformació dels sucres en alcohol), s´embotella perquè aquesta primera fermentació acabi dins de l´ampolla, creant així les particulars bombolles dels vins escumosos.

Preu: 20 euros

Pujar al principi de la pàgina