Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts26ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
MAIGSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOST
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dijous
28
març
2019
Tast amistós: vins del Pallars
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20 euros
Tipus d'acte: Vins i caves
Tast per descobrir les particularitats dels vins de la zona del Pallars, una de les 7 subzones que formen part de la DO Costers del Segre.

La zona de Pallars és una de les zones amb vinyes a més altitud i una de les que més influència Pirinenca té. La DO Costers del Segre està formada per set territoris repartits al llarg de tota la conca del riu Segre. (Lleida).

Una denominació formada per sòl calcari i vinyes que oscil·len entre els 200 i els 1100 metres d'altitud. Amb 4.000 ha de vinya i 38 cellers inscrits.

Una de les seves principals característiques és el seu clima mediterrani marcat, que presenta unes fortes oscil·lacions tèrmiques estacionals i diàries.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.


Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s'està realitzant la 9a temporada.

  • Dia i hora: Dijous 28 de març a les 20h.
  • Durada activitat: 1,5 hores.
  • Activitat impartida per: Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d'Espanya".
  • Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
  • Places: Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163

Pallars
Pujar al principi de la pàgina