Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert18ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La UE subvenciona el wifi gratuït a cent pobles i ciutats de Catalunya, entre ells Sant Sadurní
Els municipis que rebin la subvenció s'han de comprometre a tenir la connexió wifi disponible en 18 mesos

Sant Sadurní d'anoia és entre els 100 municipis de Catalunya, entre els 3.400 municipis europeus detallats per la Unió Europea, que rebran una ajuda de 15.000 euros per finançar la instal·lació de connexions wifi gratuïtes en espais públics com ara places, parcs, museus, biblioteques i centres de salut. Entre ells s'hi troba Sant Sadurní d'Anoia.

Aquestes ajudes s'emmarquen en els plans de la UE de donar suport a la instal·lació de connexions d'alta velocitat a entre 6.000 i 8.000 municipis de tot el bloc comunitària durant el període 2018-2020, amb un pressupost de 120 milions d'euros.

Espanya, amb 510 municipis en total, se situa, juntament amb Itàlia i França, al capdavant dels països amb més ajuntaments que es beneficiaran d'aquestes ajudes.

Els municipis que rebin fons han de garantir que la connexió wifi estigui disponible en un termini de 18 mesos a partir del moment que rebin la subvenció. Durant aquest període els ajuntaments hauran de definir el projecte i triar la companyia que s'encarregarà la la instal·lació.

La condició és que la connexió que s'ofereixi des de cada punt sigui d'alta qualitat, d'almenys 30 Mbps. Brussel·les supervisarà a distància que es compleixi aquest criteri sobre la qualitat de la connexió.

wifi
Pujar al principi de la pàgina