Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa17ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
DESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
AnteriorsMARç
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dimecres
22
juliol
2020
Presentació de la novel·la "Rabassa morta" d'Elena Olesa, guanyadora del 5è Premi Celler de Lletres
Lloc: CIC Fassina – Centre d'Interpretació del Cava
Hora: 19.30 h
Organitza: Biblioteca Municipal, Edicions Saldonar i Cava Fonpinet amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i la LLibreria Jepi
Tipus d'acte: Literatura, Vins i caves

Formulari de reserva de plaça clica AQUÍ

Rabassa morta és una novel·la deliciosament escrita, que significa el debut literari d'Elena Olesa.

En un context marcat per l'arribada al Penedès de la temible fil·loxera i la introducció de les tècniques franceses en l'elaboració dels vins escumosos, uns personatges condicionats pels seus orígens batallen sense treva per recuperar la dignitat en un espai social que els és advers.  

V Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2019

ELENA OLESAElena Olesa Muñoz (Sant Sadurní d’Anoia, 1975) és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Dedica la vida professional al món del vi i ha treballat en diferents cellers del Penedès. S’ha format àmpliament en l’àmbit de la viticultura, l’enologia i el màrqueting, i ha cultivat també el vessant social de l’ofici des de diversos espais, com el Tasting Queens o Cal Feru Eno·Club.

Amb Rabassa morta debuta com a novel·lista. 

rabassa morta
Pujar al principi de la pàgina