Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dimecres s'obre el termini de sol·licitud d'ajuts per al sector de la restauració i l'estètica
restaurants
S'ofereix una subvenció màxima de fins a 1.500 euros de les factures de lloguer, compra material o subministraments, entre d'altres

El Govern de la Generalitat ha acordat l’activació d’un paquet de mesures urgents amb l’objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor la setmana passada.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) s’articula una línia de subvencions de 40 milions d’euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració, així com d’estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s’eleva a 40 milions d’euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

Bases reguladores de la subvenció

Les sol·licituds s'han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement.

Despeses subvencionables: Despeses fixes d'estructura, tals com lloguers compres de producte, inversions en transformació digital per fomentar la creació de sistemes de venda on-line i la seva logística, així com qualsevol altre despesa derivada de dur a terme l'acció o accions corresponents, amb excepció de: - Sous i salaris. - Amortitzacions i rentings. - Qualsevol despesa de caràcter intern, que no compti amb una factura emesa per part d'un tercer.

L’import de la subvenció és del 100% de la despesa, subvencionable fins a 1.500€ per sol·licitud, a justificar les factures emeses i pagades per tercers (lloguers, compra de material, subministraments) excepte sous i salaris, rèntings o despeses internes (com taxes i impostos). Es calcula l’import de la factura sense IVA. Per a la sol·licitud de les subvencions és imprescindible presentar la següent documentació:

  • 1 foto de l’exterior/façana de l’establiment
  • 1 foto de l’interior de l’establiment
  • Declaració responsable

Preguntes freqüents 

Per a més informació consulteu les pàgines web de Consorci, del Canal Empresa de la Generalitat o del departament d'Empresa i Coneixement

Pujar al principi de la pàgina