Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta25║C-14║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic
Comenša l┤Esplai Esportiu d┤Estiu organitzat per l┤Ajuntament de Sant SadurnÝ amb 353 inscripcions i 40 monitors

Imatge inexistentAquest dilluns 27 de juny ha començat l’Esplai Esportiu d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Sant Sadurní i que enguany acull 353 nens i nenes, d’edats compreses entre els 3 i els 13 anys, una xifra superior a la d’anys anteriors. Cal dir que, finalment, s’ha donat cabuda a la totalitat d’inscripcions de persones residents a la vila i que únicament han quedat sense plaça algunes nens i nenes de fora del municipi. 

L’Esplai es desenvolupa a l’IE Jacint Verdaguer, al camp de futbol i les pistes de l’entorn, al pavelló cobert de la Zona Esportiva i a la piscina municipal. Coordinat per la Regidoria d’Esports, es compte amb 40 monitors, que majoritàriament són de Sant Sadurní i que ja tenen experiència. N’hi ha 19 de lleure, 17 de poliesportius, 3 vetlladors que fan atenció especial a nens amb dèficits i 1 monitor de manualitats i plàstica. Hi ha dos coordinadors: Cristina Blanco, pels de 3 a 6 anys, i Oriol Solé, per a la resta; amb el suport de dos ajudants. També hi ha un oficial de manteniment destinat tot el dia a l’Esplai Esportiu. 

Imatge inexistentLes activitats es perllongaran fins al 22 de juliol, amb un horari de 9 a 1 del matí i de 3 a 5 de la tarda, a més d’un servei d’acollida, de 8 a 9 del matí, i el servei de menjador, d’1 a 3 del migdia, ambdues coses al Jacint Verdaguer. Cada divendres hi haurà una sortida pel municipi, i el darrer divendres, la cloenda. Val a dir que els més menuts disposen de sis piscines petites al pati del Jacint Verdaguer que es netegen cada dia. 

El passat 21 de març hi va haver una concorreguda trobada de l’organització amb les famílies dels nens i nenes que participen en l’Esplai Esportiu. Hi era present l’alcalde i regidor d’Esports, Josep Maria Ribas, que va explicar que la intenció inicial del nou equip de govern és tornar a l’Esplai d’Estiu que s’havia fet tradicionalment, però va afegir que hi ha previst fer una valoració del resultat de l’experiència d’aquest 2011 amb la participació de pares i mares, monitors, tècnics de l’Ajuntament i responsables polítics. 

Imatge inexistentSantos Maturana, el responsable del Servei d’Esports, va demanar als familiars que evitin les comparacions i va garantir una organització acurada en l’oferta d’aquest estiu. La reunió va ser molt positiva i els assistents van poder preguntar sobre tots els dubtes que tenien.

Pujar al principi de la pÓgina