Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat26ºC-15ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.02.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní intensifica la presència policial davant el repunt de robatoris
  • En les darreres setmanes s'han registrat diversos delictes a comerços i domicilis
  • Alguns dels presumptes autors ja han estat detinguts i posats a disposició judicial
  • L'equip de govern fa una crida a la calma i assegura que s’estan posant tots els mitjans i recursos per fer front a aquesta situació, alhora que agraeix la col.laboració dels veïns i veïnes

reunio cossos seguretat

En les últimes setmanes Sant Sadurní d’Anoia està registrant una sèrie de robatoris, alguns amb intimidació i violència, a diversos comerços del municipi i també a domicilis. Davant d’aquest increment puntual de l’activitat delictiva es va reforçar la vigilància policial, tant durant el dia com a la nit, de la Policia Local i Mossos d’Esquadra. Alguns dels presumptes autors d’aquests furts i robatoris ja han estat detinguts i posats a disposició judicial.

Des de l’Ajuntament, l’equip de govern fa una crida a la calma i la tranquil·litat i assegura a la ciutadania que s’estan posant tots els mitjans i recursos per fer front a aquesta situació, alhora que agraeix la col•laboració dels veïns i veïnes, fonamental en la tasca policial i de seguretat davant aquest tipus de casos.

L’alcalde Ton Amat i el regidor de Governació, Pere Vernet, han mantingut avui una reunió amb el cap de la Policia Local, Jose Luis Delgado, i Eduard Barca, sotsinpector de la comissaria de Mossos d’Esquadra a Sant Sadurní, per fer seguiment i valorar els darrers episodis delictius al municipi.

Els responsables dels cossos de seguretat coincideixen en el fet que no hi ha un greu problema de seguretat ciutadana sinó que es tracta d’un patró habitual de la pràctica delictiva, que concentra la seva actuació en una mateixa zona geogràfica i en un breu termini de temps, i intenta després desplaçar-se a una altra demarcació

Pujar al principi de la pàgina