Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat27ºC-15ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 02.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consultes al cens electoral per a les properes Eleccions Generals del 23 de juliol
eleccions
Del 5 al 12 de juny es podrà presentar la sol·licitud per esmenar o fer reclamacions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament

QUÈ: Durant aquest periode podran consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar (els ciutadans podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les properes Eleccions Generals del dia 23 de juliol. És aconsellaque especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, en el darrer any.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals recullen les dades del cens a daat 1 de març i, per tant, qualsevol modificació posterior, no figurarà en les llistes provbisionals. Els electors que poden participar en aquestes eleccions són el cens d'espanyols residents a l'Estat espanyol (CER), i espanyols residents abstents (CERA).

QUAN: del 5 al 12 de juny de 2023, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, o davant l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) o al Consulat.

COM: Presentant l'original del DNI, passaport o carnet de conduir.      

Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 900.343.232, horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

Els electors rebran la targeta censal al domicili entre els dies 26 de juny i el 4 de juliol.

Pujar al principi de la pàgina