Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb tormenta i pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ple de constitució del nou Ajuntament
Aquest dissabte 17 de juny, a les 12 hores, des del celler de la Fassina de Can Guineu. En directe a Ràdio Sant Sadurní i en streaming al web municipal i el canal de l'Ajuntament a YouTube

El proper dissabte 17 de juny, a les 12 hores, el celler de la Fassina de Can Guineu acollirà la sessió de constitució del nou Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia corresponent al mandat 2023-2027. L'acte el podreu seguir en directe a Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i en streaming al web municipal i al canal de l'Ajuntament a Youtube

El nou consistori estarà format per 17 regidors, amb un total de 10 dones i 7 homes, amb 6 regidors d'ERC (Pere Vernet, Marta Castellví, Isaac Pedrola, Eva Cruces, Meritxell Borràs i Laia Albiol), 4 regidors de Junts per Sant Sadurní (Ton Amat, Anna Cols, Xavier Rodríguez i Toni Romeu), 4 regidors del PSC (Pedro Campos, Marina Agudelo, Óscar Lorente i Erika Ruiz), 1 regidora de la CUP (Arantxa Fernández), 1 regidora del PP (Mar Guirao) i 1 regidora de Sant Sadurní En Comú Podem (Arantza Molina).

A l'inici de la sessió es constituirà la mesa d'edat, formada pel regidor de més edat (Toni Romeu) i la de menys (Marta Castellví), que comprovaran les credencials i lliuraran l'acta als regidors i regidores una vegada prometin o jurin el càrrec. 

Una vegada constituït el consistori amb els 17 regidores, es procedirà a l'elecció de l'alcalde mitjançant una votació en una urna. Serà nomenat alcalde el candidat que hagi obtingut la majoria absoluta -  en el cas de Sant Sadurní si té 9 o més vots -  o, en cas de no assolir-se, serà escollit el candidat de la llista més votada a les eleccions municipals del passat 28 de maig. 

A la part final s'obrirà un torn d'intervencions dels candidats de cada llista i el nou alcalde farà el tancament de la sessió.

Pujar al principi de la pàgina