Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb tormenta i pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Darrer ple del mandat
Comiat dels regidors Carles Jiménez, Jordi Pujol, Cristina de la Cruz, Laura Salvador i Carles Del Amor, que no continuaran en el proper mandat a l'Ajuntament

Aquest dimecres 14 de juny es va celebrar una sessió especial en el ple extraordinari de l'Ajuntament, que va servir per acomiadar els regidors que no continuaran en el proper consistori: Carles Jiménez (PP), Jordi Pujol (CUP), Cristina de la Cruz (PSC), Laura Salvador (Junts) i Carles Del Amor (ERC).

Tots ells van protagonitzar la seva darrera intervenció al plenari municipal i també els portaveus de cada grup van adreçar-los unes paraules d'agraïment per la tasca desenvolupada. A l'inici l'alcalde Ton Amat va recordar alguns dels moments més destacats del mandat que s'acaba i que ha estat marcat per grans esdeveniments com la pandèmia de la COVID, la guerra a Ucraïna o la vaga de residus.

A la conclusió, es va lliurar un petit record als 17 regidors i regidores que han conformat el consistori sadurninenc en els darrers quatre anys.

El proper dissabte 17 de juny, a les 12 del migdia, el celler de la Fassina de Can Guineu acollirà el ple de constitució del nou Ajuntament i l'elecció del nou alcalde, i que es podrà seguir a Ràdio Sant Sadurní i en streaming al web municipal i al canal de l'Ajuntament a YouTube.

ple 14 de juny

Pujar al principi de la pàgina