Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní recupera la festa de Cap d'Any al pavelló de l'Ateneu
Acord entre l'Ajuntament i l'empresa Xaloc Events per organitzar aquest esdeveniment, adreçat a majors de 16 anys

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha arribat a un acord amb l’empresa Xaloc Events per a l’organització d’una festa de Cap d’any al pavelló de l’Ateneu el proper 31 de desembre.


Serà una activitat adreçada a persones a partir dels 16 anys, amb entrada de pagament, que ja es poden adquirir al web del promotor linktr.ee/xaloc.events. Les portes del pavelló obriran a patir de 2/4 d’1 de la nit i fins a les 6 de la matinada. S’habilitarà una zona exterior, hi haurà barra i d'altres serveis complementaris de guarda-roba o food trucks, entre d’altres.

La festa comptarà amb servei de vigilància i l’Ajuntament, en coordinació amb els cossos de Policia Local i Mossos d’Esquadra, habilitarà un dispositiu especial de seguretat per tal que l’esdeveniment se celebri en les millors condicions i garanties.

Aquesta festa respon a la necessitat d’oferir als veïns i veïnes que ho desitgin una alternativa lúdica al municipi per donar la benvinguda al nou any 2024.

Com ve sent tradicional en els darrers anys, des de l’Ajuntament es convida a tothom a seguir la campanades de Cap d’Any des de la plaça de l’Ajuntament, on hi haurà música i animació fins a les dues de la matinada.

festa cap d'any

Pujar al principi de la pàgina