Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Covert11║C-1║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic
Equalmon celebra el dimarts 11 de desembre ‘Escoles en diÓleg a la MediterrÓnia┤

‘Escoles en diÓleg amb la MediterrÓnia’ Ús el tÝtol de l’acte de presentaciˇ del projecte que l’entitat Equalmon durÓ a terme dimarts 11 de desembre, a dos quarts de 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’Escola Intermunicipal del PenedŔs. Es tracta d’una de les activitats de la visita a la comarca de l’Alt PenedŔs d’una delegaciˇ educativa d’Al-Hoceima, a la regiˇ del Rif al Marroc, que estÓ a la comarca del 9 al 13 de desembre.

Aquesta jornada de sensibilitzaciˇ estÓ emmarcada en el projecte de sensibilitzaciˇ de la societat civil organitzada d’Al-Hoceima i tÚ per objectiu donar impuls a la xarxa PenedŔs-Al-Hoceima. L’Ajuntament de Sant SadurnÝ ha col•laborat amb 1.500 euros en aquest projecte, titulat ‘Desenvolupament de la societat rifenya, potenciaciˇ de la cultura pr˛pia i equitat de gŔnere’.

La delegaciˇ del Rif estÓ formada per quatre educadors i una representant de l’Association Forum de Femmes du Rif (AFFA), que visitaran diverses escoles i centres de SecundÓria de la comarca per avaluar el funcionament de l’educaciˇ per la igualtat de gŔnere i la resoluciˇ de conflictes en l`Ómbit escolar. L’objectiu de la delegaciˇ tambÚ Ús l’intercanviar punts de vista sobre les accions i les polÝtiques de prevenciˇ de la violŔncia contra les dones, especialment amb la comunitat magribina de la comarca. L’estada permetrÓ que els integrants de la delegaciˇ educativa del Rif es posin en contacte amb la comunitat educativa de l’Alt PenedŔs.

El consistori sadurninenc rebrÓ la delegaciˇ d’Al-Hoceima a la sala de plens de l’Ajuntament el mateix dimarts a un quart de 6 de la tarda.

 

Pujar al principi de la pÓgina