Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
‘Ni ase ni bèstia en imatges´, original tarda de divendres a la Biblioteca de Sant Sadurní

Imatge inexistent
Divendres a la tarda es va presentar a la Biblioteca Ramon Bosch de Noia el projecte ‘Ni ase ni bèstia en imatges’ , a càrrec dels seus autors, David Vila i Neus Arnan. L’acte fou presentat per la regidora de Cultura, Montse Medall, i va comptar amb una trentena de persones.

A partir del llibre de contes publicat pel David Vila amb el títol ‘Ni ase ni bèstia, la sadurninenca Neus Arnan ha elaborat un bloc a Internet (www.niasenibestia.blogspot.com) amb fotografies inspirades en els relats, plens d’humor, reflexió, amor, surrealisme i llibertat, tots ells basats en fets reals.

David Vila és de Sabadell, és economista i activista lingüístic i ha estat coordinador de la CAL i dels Tallers per la Llengua. La Neus Arnan és de Can Benet, és fotògrafa artística, humanista i també membre dels Tallers per la Llengua.
Imatge inexistent
El de divendres va ser un acte molt original, ple de cites sobre la realitat i la ficció i amb un convidat especial: una girafa antropomorfa i amb un català impecable que es passejava divendres a la tarda per la vila.

La Biblioteca va complementar la presentació amb una mostra de contes de l’escriptor català Pere Calders, font d’inspiració dels contes de David Vila i que enguany se’n celebra el centenari del seu naixement.

Pujar al principi de la pàgina