Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert36ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dijous
22
març
2018
Tast amistós: Cabernets Francs del Penedès i Hongria
Un tast per conèixer els paral·lelismes d'aquesta varietat a diferents zones vinícoles
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir les opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.

Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest mes de Març continuem la 8a temporada amb un tast molt especial de vins elaborats amb Cabernet Franc de 2 zones vinícoles: el Penedès i Hongria.

Per conèixer les diferencies i els paral·lelismes d'aquesta varietat a les diferents zones vinícoles, comptarem amb la presencia de Ágnes Németh, editora a la web Hungarian Wines hongaresa de naixament i ben coneixedora de la Zona de Villány, la zona més important d'Hongria en la elaboració de vins negres de Cabernet Franc.

Pujar al principi de la pàgina