Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta30ºC-17ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
JULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
19
maig
2018
Tast amistós: escumosos ancestrals (I)
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19 h
Durada: Dissabte 19 de maig de 2018 a les 19h i Dissabte 31 de maig de 2018 a les 20h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia, Formació

El tast amistòs és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir les opinions. Cada sessió té una temàtica diferent. Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest mes de maig, també dedicarem un dissabte al tast d'escumosos ancestrals.

La segona sessió es realitzarà el dijous 31 de maig de 2018 a les 20h

La principal diferència amb el mètode tradicional o champenoise és el nùmero de fermentacions: dos en el mètode tradicional i una a l´ancestral.
El vi comença fermentant com habitualment en dipòsits o bótes i abans que acabi la fermentació, (no s'acaba la total transformació dels sucres en alcohol), s´embotella perquè aquesta primera fermentació acabi dins de l´ampolla, creant així les particulars bombolles dels vins escumosos.

Preu: 20 euros

Pujar al principi de la pàgina