Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOST
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
19
maig
2018
Tast amistós: escumosos ancestrals (I)
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19 h
Durada: Dissabte 19 de maig de 2018 a les 19h i Dissabte 31 de maig de 2018 a les 20h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia, Formació

El tast amistòs és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir les opinions. Cada sessió té una temàtica diferent. Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest mes de maig, també dedicarem un dissabte al tast d'escumosos ancestrals.

La segona sessió es realitzarà el dijous 31 de maig de 2018 a les 20h

La principal diferència amb el mètode tradicional o champenoise és el nùmero de fermentacions: dos en el mètode tradicional i una a l´ancestral.
El vi comença fermentant com habitualment en dipòsits o bótes i abans que acabi la fermentació, (no s'acaba la total transformació dels sucres en alcohol), s´embotella perquè aquesta primera fermentació acabi dins de l´ampolla, creant així les particulars bombolles dels vins escumosos.

Preu: 20 euros

Pujar al principi de la pàgina