Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat17ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
DESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
AnteriorsMARç
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dimecres
10
octubre
2018
Biblioteques amb D.O.: Bibliolab "La Química a la cuina"
Lloc: Biblioteca Ramon Bosch de Noya
Hora: 19.30 h
Organitza: Biblioteca Municipal amb la col·laboració de Caves Rimarts
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Bibliolab per a joves i adults

Inscripcions a partir del dia 2 d´octubre al web www.santsadurni.cat/activitatsadults

Som molts els que gaudim del menjar, però quina ciència s’hi amaga? Si bullim verdures, quan hem de posar la sal? I si fem una sopa? Podem canviar de forma o d'estat un aliment mantenint el mateix gust? Tocaràs,

remenaràs i experimentaràs amb diferents tècniques de cuina per entendre què estem fent quan cuinem i el més important, per què!

Aquest taller m’interessa si

... m’agrada la química i la biologia.

... vull saber com funcionen algunes tècniques per cuinar

... vull saber què es pot fer i què no quan es cuina.

...vull estudiar la ciència de la cuina quotidiana

Què n'aprendré?

• A identificar processos pels quals passen els aliments quan es cuinen.

• A posar nom a diferents tècniques per cuinar.

• A aplicar el mètode científic i resolució de problemes.

• A crear un plat amb tècniques avantguardistes.

la quimica a la cuina
Pujar al principi de la pàgina