Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat31ºC-17ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
JULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
15
desembre
2018
Tast Caves 5 Estrelles amb Pernil Ibèric
Sessió dirigida per Xavier Roig
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
Organitza: Cal Feru
Preu: 75€
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia
Setena edició d´una de les activitats més especials de Cal Feru: "Caves 5 estrelles amb pernil ibèric"

Considerem "Caves 5 estrelles" aquells caves especials i exclusius dels cellers més emblemàtics del món del cava. Tots són caves Gran Reserva amb personalitat, de collites especials o limitades on tot el procés d´elaboració (1ª i 2ª fermentació) es realitza al celler.

S´acompanyaran els caves amb 3 pernils ibèrics diferents, seleccionats per Miguel Bargalló de Xarcuteria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia que des de 1896 es dediquen a l'elaboració d´embotits i compten amb un bon assortit de pernils i paletes de diferents orígens i característiques, i ofereixen assessorament personal i professional.

Preu: 75€

Pujar al principi de la pàgina