Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
MAIGSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOST
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
15
desembre
2018
Tast Caves 5 Estrelles amb Pernil Ibèric
Sessió dirigida per Xavier Roig
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
Organitza: Cal Feru
Preu: 75€
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia
Setena edició d´una de les activitats més especials de Cal Feru: "Caves 5 estrelles amb pernil ibèric"

Considerem "Caves 5 estrelles" aquells caves especials i exclusius dels cellers més emblemàtics del món del cava. Tots són caves Gran Reserva amb personalitat, de collites especials o limitades on tot el procés d´elaboració (1ª i 2ª fermentació) es realitza al celler.

S´acompanyaran els caves amb 3 pernils ibèrics diferents, seleccionats per Miguel Bargalló de Xarcuteria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia que des de 1896 es dediquen a l'elaboració d´embotits i compten amb un bon assortit de pernils i paletes de diferents orígens i característiques, i ofereixen assessorament personal i professional.

Preu: 75€

Pujar al principi de la pàgina