Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert21ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 04.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consulta i reclamacions al cens electoral per a les Eleccions Municipals i Europees del 26 de maig
El termini s'obrirà el proper dilluns 8 d'abril i es mantindrà habilitat fins al dilluns 15 d'abril, ambdós dies inclosos

Des del proper dilluns 8 d'abril i fins al dilluns 15 d'abril, ambdós dies inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions municipals i europees que se celebraran el 26 de maig de 2019.

Les consultes es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 h i el dijous també de 16 a 19 hores, prèvia identificació, o bé a través de la web habilitada per l'Institut Nacional d'Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.

QUÈ: Durant aquest període podran consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar (els ciutadans que disposin de certificat electrònic reconegut, podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Oficina del Cens Electoral de l'Institut Nacional d'Estadística; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

QUAN: del 8 al 15 d'abril, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, a l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) o al Consulat.

COM: Presentant l'original del DNI, passaport o carnet de conduir.      

Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901.101.900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

Pujar al principi de la pàgina