Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 31ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ple juliol 2019
El ple municipal dóna compte del cartipàs
Aquest dijous es va celebrar una sessió extraordinària en què es van aprovar les dotacions econòmiques als grups municipals, les retribucions i dedicacions dels càrrecs electes

Aquest dijous es va celebrar un ple extraordinari de tràmit en què es va donar compte del cartipàs municipal i la designació de membres als diversos consells, òrgans col·legiats,així com la representació institucional de l'Ajuntament.

També es van aprovar, amb l'únic vot contrari dels dos regidors de la CUP, les dotacions econòmiques per als grups municipals, a més de les retribucions i dedicacions dels càrrecs electes. L'aportació a les formacions polítiques amb representació al consistori augmenten al voltant d'un 10% en relació a l'anterior mandat, mentre que les retribucions als regidors no experimentaran cap canvi.

Les sessions plenàries ordinàries es continuaran celebrant mensualment el darrer dimarts de mes i les juntes de govern, el primer i tercer dilluns de mes.

El dimarts 30 de juliol està previst celebrar el primer ple ordinari del nou mandat.

PUBLICAT EL 12.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic