Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
"Parlem amb l'alcalde" nou espai de diàleg i participació entre la ciutadania i l'Ajuntament
parlemamblalcalde
El proper 21 de novembre tindrà lloc la primera sessió d'aquesta trobada que es vol celebrar bimensualment i que reunirà l'alcalde amb una quinzena de veïns i representants de les entitats i el teixit social del municipi

El proper dijous 21 de novembre tindrà lloc l'estrena d'un nou espai de participació ciutadana, "Parlem amb l'alcalde", una trobada periòdica en què l'Ajuntament convidarà una quinzena de veïns i representants del teixit social i associatiu per tal de conversar amb l'alcalde de la vila i abordar assumptes i qüestions relacionades amb el municipi.

Aquest espai, que es vol convocar bimensualment, servirà per donar a conèixer a la ciutadania els principals projectes o iniciatives amb els que està treballant l'Ajuntament i fomentar així un major coneixement de la gestió pública i una corresponsabilitat ciutadana amb l'acció de l'Administració local. El principal objectiu és copsar l'opinió i la valoració dels ciutadans i també recollir les demandes i suggeriments que puguin plantejar per tal de construir entre totes i tots un Sant Sadurní millor.

L'Ajuntament enviarà una invitació a les veïnes i veïns a través d'un sorteig aleatori, intentant preservar la paritat i la representativitat social i geogràfica de les diverses zones, barris i veïnats del municipi. 

Si alguna persona té interès a participar-hi, pot enviar un correu electrònic a alcaldia@santsadurni.cat, sol·licitar-ho a través del web municipal www.santsadurni.cat/parlemamblalcalde o adreçant-se al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament.

Pujar al principi de la pàgina