Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat26ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
SETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsOCTUBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
AnteriorsNOVEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
AnteriorsDESEMBRE
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
14
desembre
2019
Caves i escumosos 5 estrelles amb pernil ibèric
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 19.30 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 75 €
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia
Vuitena edició d´una de les activitats més especials de Cal Feru, "Caves i Espumosos 5 estrelles amb pernil ibèric".

Considerem "5 estrelles" aquells caves i escumosos especials i exclusius dels cellers més emblemàtiques del món del vi. Tots són vins escumosos de llargues criances, amb personalitat, de collites especials o limitades on tot el procés d´elaboració (1ª i 2ª fermentació) es realitza al celler.

S´acompanyaran amb 3 pernils ibèrics diferents seleccionats per Miguel Bargalló de Cansaladeria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia que des de 1896 es dediquen a l´elaboració d´embotits i compten amb un bon assortit de pernils i paletes de diferents orígens i característiques, i ofereixen assessorament personal i professional.

  • Dia i hora : Dissabte 14 de desembre a les 19:30h.
  • Durada activitat : 1,5 hores.
  • Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
  • Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
  • Places : Màxim 25 persones.
  • Preu: 75 euros

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938.910.163.

Pujar al principi de la pàgina