Considerem "5 estrelles" aquells caves i escumosos especials i exclusius dels cellers més emblemàtiques del món del vi. Tots són vins escumosos de llargues criances, amb personalitat, de collites especials o limitades on tot el procés d´elaboració (1ª i 2ª fermentació) es realitza al celler.
S´acompanyaran amb 3 pernils ibèrics diferents seleccionats per Miguel Bargalló de Cansaladeria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia que des de 1896 es dediquen a l´elaboració d´embotits i compten amb un bon assortit de pernils i paletes de diferents orígens i característiques, i ofereixen assessorament personal i professional.
- Dia i hora : Dissabte 14 de desembre a les 19:30h.
- Durada activitat : 1,5 hores.
- Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
- Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places : Màxim 25 persones.
- Preu: 75 euros
Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938.910.163.