Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat18ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
GENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
AnteriorsMARçSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
AnteriorsABRIL
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
25
gener
2020
Curs d'iniciació al tast de vins
Activitat impartida per Xavi Roig, sumiller de Cal Feru
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18.30 h
Organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 25
Tipus d'acte: Cursos, Vins i caves

Curs per introduir-se al món del vi, impartit per Xavier Roig, sumiller de Cal Feru

El curs consta d'una part teòrica on s'explicarà l'origen, l´elaboració, la classificació, el servei i la conservació dels diferents tipus de vi.
A la part més pràctica, s'explicarà la tècnica del tast (fase visual, olfactiva i gustativa) mitjançant el tast de diferents vins (2 vins blancs, 2 vins negres i 1 vi rosat).

- Dia: Dissabte 25 de gener de 2020 a les 18:30h
- Preu: 25 €
- Durada activitat: 1,5 hores.
- Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places: Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o a el telèfon 938.910.163

Pujar al principi de la pàgina