Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 05.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Síndic de Greuges ha rebut 13 visites a Sant Sadurní
Durant la resta d'any també se li poden dirigir queixes i consultes

El Síndic de Greuges va rebre un total de 13 visites de persones en el seu desplaçament a Sant Sadurní d'Anoia del passat dimecres 15 de gener. L'equip del síndic visita el municipi dos cops l'any per atendre personalment a les persones que s'hi vulguin dirigir.

Les persones ateses per l´equip del Síndic al Casal d'Entitats van presentar 11 queixes i van fer 4 consultes. Les problemàtiques plantejades van ser, entre altres, temes relacionats amb consum (telefonia i gas), urbanisme, ensenyament, habitatge, serveis socials ... Cinc de les 11 quexies anaven dirigides a l'Ajutament de Sant Sadurní. Totes les visites ateses, excepte una, eren persones veïnes de la població.

Durant la resta d'any  també es poden presentar queixes i consultes. I és que el Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

Pujar al principi de la pàgina