Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja 27ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
mascareta
L'Ajuntament intensificarà el control de les mesures de seguretat sanitària
  • Cal recordar que l'ús de la mascareta és obligatori i no portar-la o fer-ho de manera indeguda és sancionable
  • Aquesta setmana s'han confirmat 4 casos de COVID-19 al municipi

A partir de la propera setmana, l'Ajuntament de Sant Sadurní i la Policia Local intensificaran les tasques de seguiment i compliment de les normes de seguretat sanitària, en especial l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, davant el repunt de contagis que s'estan registrant en els darrers dies al país. El relaxament i la proliferació de trobades en què no s'adopten les mínimes mesures higièniques, com el rentat de mans i el distanciament, han activat brots de coronavirus en què, fins i tot, ja hi ha transmissió comunitària.


Des de l'Ajuntament es vol enviar a la població un missatge de tranquil·litat en relació als casos de contagi al municipi, però també de responsabilitat i d'exigència personal en el compliment de les mesures de protecció i seguretat sanitàries. Aquesta setmana s'han confirmat quatre casos de COVID-19 a Sant Sadurní i, seguint els protocols establerts, es troben en aïllament. També s'ha fet un seguiment dels contactes directes per descartar qualsevol possible transmissió. Per tal d'evitar la difusió de notícies errònies i rumors infundats, us convidem a contrastar la informació i consultar fonts i dades oficials, a través del web www.santsadurni.cat/coronavirus o els canals de les autoritats competents.


En cap cas es tracta de casos a la residència de la gent gran municipal, que a data d'avui es troba en situació de normalitat i sense nous casos. Amb tot, cal recordar que des del passat dijous s'han limitat a tot Catalunya les sortides dels centres geriàtrics de les persones residents. Una de les mesures que es mantenen a la Casa dels Avis és que les visites de familiars es duen a terme als espais exteriors de la residència i preservant sempre el distanciament de seguretat.

PUBLICAT EL 18.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic