Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obres de remodelació al pavelló de l'Ateneu
pavelloateneu
L'Ajuntament de Sant Sadurní i l'entitat signen un conveni i l'escriptura per a la cessió de titularitat durant 51 anys del dret ús de la parcel.la on es troba la instal·lació esportiva

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i l'Ateneu Agrícola van signar aquest dimarts el conveni de col·laboració i l'escriptura per a la cessió del dret d'ús de la finca on es troba el pavelló olímpic de l'Ateneu, després que fa escassos dies l'Assemblea extraordinària de socis de l'entitat aprovés per àmplia majoria, sense cap vot en contra, aquesta cessió que permetrà a l'Ajuntament dur a terme unes obres de remodelació de la instal.lació. L'acte va comptar amb la participació i signatura de l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas; el president de l'Ateneu, Ferran Andreu, acompanyat per d'altres membres de la junta directa.

El termini d'aquesta cessió és de 51 anys - el termini que s'ha establert perquè la inversió pública quedi amortitzada - tot i que a partir dels 25 anys l'entitat podria recuperar la titularitat aportant la quantitat econòmica corresponent al temps pendent d'amortització.

La reforma del pavelló de l'Ateneu, en funcionament des de principis dels anys 80 del segle passat, és urgent per tal de garantir la continuïtat de l'hoquei patins i també per dotar al pavelló de les millores necessàries en seguretat i accessibilitat que permetin recuperar aquest espai per a l'organització i celebració d´esdeveniments.

En unes setmanes s´iniciarà una actuació d'arranjament de la teulada, per retirar plaques d´amiant, així com de reforç de l'estructura del pavelló, seguretat contra incendis i altres reformes. La primera fase d'aquesta intervenció es prolongarà diversos mesos i impedirà fer ús de la pista, fet que obligarà el club a cercar una instal·lació alternativa durant aquest temps.

Aquesta obra compta amb un pressupost de 550.000 euros, procedent d'una subvenció de la Diputació a través de les Meses de Concertació, que inicialment tenia com a destí la construcció d´una pista polivalent a la Zona Esportiva. Aquesta actuació ha d'estar finalitzada abans del 31 de desembre.

La previsió és que l'any que ve s'executi una segona fase d'intervenció, amb una pressupost que supera els 300 mil euros, per a l'adequació de sortides d'emergència i d'accessibilitat, tal i com estableix la normativa, i que permetrà dotar a la instal·lació de les mesures i condicions de seguretat necessàries per celebrar activitats i esdeveniments culturals, socials o festius, entre d'altres.

Pujar al principi de la pàgina