Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 23ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
estació RENFE
Afectacions i horaris a la línia R4 de Rodalies
  • Hi haurà un servei alternatiu per carretera que connectarà les estacions de Sant Sadurní i Martorell
  • Es reforça el servei de bus exprés entre Sant Sadurní i Barcelona

Entre el 25 de juliol i el 15 de novembre les obres que Adif executarà en diferents punts de la xarxa relacionades amb la futura infraestructura del Corredor Mediterrani comportarà importants afectacions al servei de Rodalies, principalment a la línia R4 i de forma indirecta als serveis de la línia R2 i R1 al tram Molins de Rei – L’Hospitalet de Llobregat.

Les obres que es duran a terme al túnel de Martorell obligaran a interrompre el servei ferroviari entre Martorell i Sant Sadurní d’Anoia. Per garantir la mobilitat dels ciutadans s’establirà un servei alternatiu per carretera entre aquestes estacions, que sortiran de la mateixa estació. El dispositiu comptarà amb personal d’informació i atenció al client que es distribuiran a Martorell, Sant Sadurní i Gelida.

Altres actuacions a la part sud de la línia provocaran la reducció del servei a un tren per hora i sentit entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d’Anoia

D’aquesta manera en el període esmentat el servei de la línia R4 es prestarà d’aquesta manera.

R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa)

  • Sant Vicenç de Calders – Sant Sadurní: 1 tren per hora i sentit
  • Sant Sadurní – Martorell: Servei alternatiu per carretera
  • Martorell – Manresa: Servei habitual

Podeu consultar els horaris i afectacions de la línia R4 al següent enllaç:

Horaris R4

Ampliacions i condicionament accés a l'estació de Sant Sadurní

En paral·lel, aquesta setmana han començat també els treballs d'ampliació i condicionament de l'entrada a l'estació de tren de Sant Sadurní. L'actuació permetrà replantejar l'entorn - ja s'ha eliminat un dels murs separadors i l'estructura central -, habilitant l'espai suficient perquè aquest servei extraordinari de bus de Rodalies, així com el bus urbà, puguin fer parada a l'interior d'aquest espai. S'eliminarà així la parada del bus urbà actual, alliberant la carretera i la zona d'aproximació a l'estació. També es reubicarà la parada de taxis i l'àrea d'aparcament de motocicletes de l'estació.

PUBLICAT EL 24.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic