Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa23ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ajuts per a persones en situació d'especial vulnerabilitat econòmica i social derivada de la COVID19
Es poden sol·licitar fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària i fins al 31 de desembre de 2020

L'Ajuntament ha obert el termini per sol·licitar ajuts de caràcter econòmic amb caràcter urgent per a persones afectades per a la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació del COVID 19, fent especial èmfasi en totes aquelles persones que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposin dels recursos suficients per a fer front a les necessitats bàsiques.

Es tracta d’ajuts que s’atorgaran per a atendre situacions d’urgència, principalment d’habitatge, necessitats bàsiques i subministraments, s’atorguen en règim de concurrència no competitiva per la qual cosa disposen d’un crèdit pressupostari limitat i s’ordenaran les sol·licituds amb criteris de prelació o preferència en funció de la urgència i la necessitat.

La partida pressupostària és de 60.000 euros i és una de les mesures del Pla de xoc de més mig milió d'euros impulsat per l'Ajuntament amb l'objectiu de pal·liar l'impacte econòmic i social provocat per la COVID19; un pla que compta amb un paquet d'ajuts directes, subvencions i bonificacions consensuat i aprovat per tots els grups municipals del consistori en un ple extraordinari celebrat el 10 de juny d'enguany.

BASES REGULADORES AJUTS COVID MUNICIPALS

COM ES POT SOL·LICITAR?

Descarrega't el full de sol·licitud on hi trobaràs tota la documentació necessària. Un cop recollida demaneu hora al 938913029 per presentar-la.

SOL·LICITUD

Full transferència bancària

Pujar al principi de la pàgina