Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Casa dels Avis registra un nou positiu de COVID-19
Casa dels Avis
Aquests dies s'estan completant les proves entre la resta de residents i el personal per descartar més casos

Aquesta setmana ha estat ingressat a un centre hospitalari una persona resident de la Casa dels Avis  que ha donat positiu en el test per COVID-19. Es tracta del primer cas després de setmanes sense registrar-ne cap a la residència municipal de gent gran de Sant Sadurní.

Aquests dies s'estan completant noves proves entre la resta de residents i el personal treballador, una pràctica que s'ha anat fent regularment des de l'inici de la pandèmia i el primer episodi de casos positius. A l'espera de rebre els resultats de tots els residents, els tests entre els treballadors rebuts fins al moment han estat negatius.  L'Ajuntament de Sant Sadurní manté una comunicació estreta amb la direcció del centre per tal de fer un acurat seguiment sobre la situació de la residència i l'evolució de la crisi sanitària.

Atenent a la segona onada de la pandèmia i la necessitat de reduir l'activitat social, l'Ajuntament insisteix a tota la ciutadania a actuar amb la màxima responsabilitat i civisme, que s'evitin les situacions de risc sanitari i que es compleixi amb les mesures i restriccions establertes per les autoritats competents.

Pujar al principi de la pàgina