Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consulta i reclamacions al cens. Eleccions al Parlament de Catalunya, 14 de febrer del 2021
  • El cens es pot consultar fins al dilluns 4 de gener
  • Hi haurà canvis en els col·legis electorals per tal de complir amb les instruccions de seguretat de la COVID19

Des de dilluns 28 de desembre i fins al dilluns 4 de gener, ambdós inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions al Parlament de Catalunya que es celebraran el proper 14 de febrer,  si la situació epidemiològica ho permet.

L'Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.

Durant aquest període es pot consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar, que en aquesta ocasió pot ser que no sigui l'habitual (els ciutadans podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística ; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals estan elaborades amb dades del Cens tancat a 1 d'octubre de 2020. Qualsevol modificació posterior no figurarà en aquestes llistes provisionals.

QUAN: Del 28 de desembre de 2020 al 4 de gener de 2021, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, davant l'Ajuntament -a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà-  o al Consulat.

Enguany és molt recomanable que les consultes es facin al cens on line a través de l'INE, en la mesura del possible, per tal d'evitar desplaçaments.

COM: Presentant l'original del DNI, passaport o carnet de conduir.      

Per a més informació el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901 101 900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

Seus electorals per la situació COVID

En aquestes eleccions hi haurà modificacions en alguns dels punts de votació per tal de complir amb les instruccions de seguretat de la COVID19; per aquest motiu és possible que algunes persones  s'hagin de dirigir a un col·legi electoral que no és l'habitual.

Aquests canvis es poden comprovar en la consulta al cens i a les targetes censals que l'Oficina del cens electoral envia als domicilis. Recomanem guardar la targeta i consultar-la abans d'anar a votar.

Els col·legis electorals on es votarà en aquesta ocasió, adaptats a nova normativa COVID19 seran:

  • Centre Cultural de la Plaça Nova
  • CIC Fassina
  • Centre Vilarnau
  • Pavelló Poliesportiu
  • Edifici Índex
  • Casal d'Entitats
  • Escola Intermunicipal




Pujar al principi de la pàgina