Publicació 04.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Noves mesures a partir del 8 de març
  • Bars i restaurants podran obrir de 7:30 a 17 hores
  • Es poden reprendre les lligues esportives federades a partir de 16 anys

A partir del 8 de març entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19.

Els canvis afecten directament els horaris de l'hostaleria, l'educació i l'esport.

HOSTALERIA

  • Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 17:00 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l'aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 17:00 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

ACTIVITATS CULTURALS

  • Oberts: cinemes, teatres, circs, auditoris i sales de concerts, amb un 50% de l'aforament i un màxim de 500 persones, o de 1.000 si la ventilació és òptima. També oberts museus, biblioteques i sales d'exposició al 50% de l'aforament.

ESPORT

  • Instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure i piscines oberts amb un aforament màxim del 50%.
  • Instal·lacions i equipaments d'interior: aforament del 30%. Sense ventilació i qualitat de l'aire reforçada limitació a 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals. Es permet l'ús de vestidors.
  • Competicions: només en categories internacionals, professionals, estatals i competicions que hi donen accés, a més de les lligues regulars federades a partir de 16 anys.

Més informació al següent enllaç:

NOVES MESURES COVID-19 A PARTIR DEL 8 DE MARÇ

Pujar al principi de la pàgina