Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa19ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.05.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
"Botigues al carrer" el dissabte 22 de maig
La regidoria de Comerç i SOM Sant Sadurní impulsen una jornada promocional a la zona comercial del centre, que comptarà amb música, descomptes a la restauració, mercat durant tot el dia i un sorteig

botiguesalcarrerLa regidoria de Comerç i SOM Sant Sadurní impulsaran el dissabte 22 de maig una jornada de promoció a la zona comercial del centre amb una edició especial de "botigues al carrer".

Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre,  més d'una trentena d'establiments i comerços muntaran la seva parada al carrer. Al llarg del dia hi haurà actuacions musicals i el mercat setmanal podrà muntar parada al matí i la tarda.

A més, per cada acció de compra es lliuraran als clients vals descompte per bescanviar a diversos establiments de restauració de la vila. També hi haurà un sorteig d'una targeta regal de 100 € entre totes les compres fetes durant el dia amb la targeta client de SOM Sant Sadurní.

Podeu consultar més informació sobre els establiments participants a la jornada de promoció comercial del 22 de maig al següent enllaç

Jornada comercial 22 de maig

La iniciativa s'emmarca en la campanya Comerç de Vila, Comerç de Vida que des de l'Ajuntament i l'associació comercial, d'empresa i serveis van endegar l'any passat per donar suport al teixit comercial de la vila, coincidint amb la crisi de la COVID-19.

Pujar al principi de la pàgina