Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta34ºC-22ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Resum del ple municipal de juny

Adjudicació de les obres de remodelació del camp de futbol per valor de 1.843.197,72 euros IVA exclòs, que s'espera puguin iniciar-se en breu

ple juny

Aquest dimarts 28 va tenir lloc el ple corporatiu ordinari de l'Ajuntament de Sant Sadurní corresponent al mes de juny. La sessió va arrencar amb una declaració institucional d’adhesió al Manifest LGTBI+, coincidint precisament amb el dia internacional en què es reivindiquen els drets i llibertats per aquests col·lectius. 


El ple va ser força ràpid i va incloure pocs assumptes de debat. A la part inicial es va ratificar per àmplia majoria un decret d’alcaldia per aprovar l’encàrrec a l’empresa SUMAR d'impulsar la tramitació dels fons europeus next generation i inversions per a la millora de la Casa dels Avis. 


Va prosperar, amb el vot unànime dels grups, el projecte tècnic de les obres de la campanya de reasfaltats. El regidor d’Urbanisme Xavier Rodriguez va recordar que l’escalada de preus en els darrers temps ha tingut un impacte en els costos i aquesta situació ha forçat a prioritzar i seleccionar algunes actuacions a la via pública. El govern es va mostrar obert a atendre la petició per tal de realitzar l’arranjament d’alguns carrers on és necessari una intervenció i que puguin quedar fora d’aquesta fase. 


També es va incloure a l’ordre del dia la declaració de licitació deserta de la concessió d’obra per a la construcció i explotació del complex de tennis i pàdel. 


Abans del torn de precs i preguntes, el plenari va donar suport a l’adjudicació de les obres dels vestidors del camp de futbol municipal, punt que es va portar com a urgència. Des del govern es va assenyalar la voluntat de iniciar a la màxima brevetat possible aquesta esperada actuació, una vegada ja s’ha completat tota la tramitació per al seu finançament. L’oposició va expressar el seu desig que aquesta esperada remodelació pugui començar ja a ser una realitat, i també la CUP va recordar el compromís a que la futura instal·lació pugui incloure una coberta per a les graderies en un termini curt de temps. El contracte s’ha adjudicat finalment a l’empresa MiJGruas per un valor total de  1.843.197,72 euros IVA exclòs.

 Precs i preguntes

El portaveu del Partit Popular, Carles Jiménez, va expressar en el torn de precs i preguntes el seu agraïment a la resta de companys i grups del consistori en relació al cas de delicte d’odi que va patir al 2018 i que recentment s'ha resolt per via judicial.

La CUP va aprofitar per traslladar una felicitació i valoració positiva pels resultats i la participació en la consulta ciutadana dels usos de Can Guineu celebrada aquest mes de juny. I el PSC, abans d’acabar, també va sol·licitar informació sobre el procés participatiu, la logística de l’Acampada Jove i sobre el desenvolupament de les primeres setmanes de la nova recollida porta a porta amb cubells, i va demanar també un major suport a l’àrea de comunicació municipal.

Pujar al principi de la pàgina