Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts26ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 22.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es tanquen els camins públics municipals d'àrees boscoses i s'hi prohibeix la circulació motoritzada
  • Excepció: residents i serveis essencials i inajornables, com les de prevenció d'incendis
  • Les restriccions són vigents fins al 26 de juliol, prorrogable si s'allarguen les condicions de risc extrem d'incendi
  • L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i el compromís del conjunt de la ciutadania per evitar situacions de risc i a trucar immediatament al 112 en cas de veure una columna de fum

Aquest matí l'Ajuntament de Sant Sadurní ha aprovat una resolució en què s'ordena  el tancament dels camins públics municipals d’àrees boscoses, no permetent la circulació motoritzada per aquests (a excepció dels residents, i de les activitats que per la seva naturalesa resulti inajornables, i del serveis essencials, i de prevenció i extinció d’incendis). 

Aquesta resolució estarà vigent des del 22 de juliol fins a les 00:00h del 26 de juliol de 2022, tenint en compte que es podria prolongar en cas d’allargar-se les condicions extremes de risc d’incendi.

Així mateix, queda prohibit encendre foc en terrenys forestals o a la franja de 500 metres que els envolta. S’hi inclouen les barbacoes de les àrees d’oci; queden suspeses totes les autoritzacions excepcionals per a fer foc; i es restringeixen les activitats agrícoles que puguin generar risc d’incendi, així com les activitats forestals. 

L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i el compromís del conjunt de la ciutadania per evitar situacions de risc a l’entorn forestal. En el supòsit de veure una columna de fum, truqueu al 112 immediatament.

  BAN MUNICIPAL  

 Resolució 

 Més informació Generalitat de Catalunya 

BAN ALCALDE RISC INCENDI

Pujar al principi de la pàgina