Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Darrer ple municipal abans de la pausa
La sessió va incloure una moció en defensa dels jutges de pau. Es va avançar que la setmana vinent podrien començar ja les obres del camp de futbol municipal

Aquest dimarts es va celebrar el ple ordinari municipal de l’Ajuntament de Sant Sadurní corresponent al mes de juliol, i que tancava la primera part del calendari 2022 abans de la pausa coindicint amb l’agost.

La sessió es va desenvolupar amb relativa agilitat, per resoldre assumptes principalment de tramitació i de l’àmbit administratiu. A la primera part es va aprovar la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa del servei d’escoles bressol municipals, per tal d’incorporar petits canvis, així com la gratuïtat a partir del curs vinent de l’i2 (antic P2) per a les famílies, mesura impulsada pel departament d’Educació de la Generalitat i que va anunciar fa alguns mesos. La CUP va votar-hi en contra, per reclamar l’acord del plenari a avançar en una prova pilot amb tarifació social i sobre la qual no s’hi ha avançat. 

També es va donar llum verda, amb l’abstenció de la CUP i de Sant Sadurní En Comú, a una modificació de crèdit, en que hi destacaven diverses inversions en l’àrea de Turisme.

Camp de futbol

L’aprovació del Pla de seguretat i salut de la construcció dels nous vestidors del camp de futbol municipal va ser el darrer tràmit que permetrà donar el tret de sortida a aquesta esperada obra en els propers dies; el regidor Xavi Rodríguez va avançar que s’espera que sigui ja a partir del proper dilluns 1 d’agost.

Abans de la part de control, va entrar com a urgència la modificació del contracte de serveis de neteja dels edificis educatius i altres necessitats.

Mocions

A l’apartat de mocions, es va aprovar per unanimitat una moció del PSC, encapçalada també per Junts, per a la defensa dels jutges de Pau,  a favor de la seva funció i existència davant la nova llei estatal que aposta per la creació d’oficines de mediació.

Precs i preguntes

En el torn de precs i preguntes, el govern va atendre la petició del PP, informant que contemplen la reordenació d’alguns elements i mobiliari a la Rambla Generalitat i la creació d’aparcaments per a bicicletes.

També es va agrair la felicitació a la tasca i desenvolupament de l’Acampada Jove per part de Sant Sadurní En Comú, i es va atendre les dues preguntes de la CUP, explicant que s’està en contacte amb les entitats per atendre les demandes davant les afectacions que tindrà la Zona Esportiva amb motiu de les obres al camp de futbol, i que s’estan duent a terme millores i condicionament d’espais per iniciar la nova temporada en les millors condicions possibles.

També es va explicar que s’està avançant per acollir-se a una subvenció de la Generalitat per a la realització d’obres en immobles protegits declarats béns culturals d’interès. 

La propera sessió ordinària està prevista per al dimarts 27 de setembre.

ple juliol

Pujar al principi de la pàgina