Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.08.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es tanquen els camins públics municipals d'àrees boscoses i s'hi prohibeix la circulació motoritzada
  • Excepció: residents i serveis essencials i inajornables, com les de prevenció d'incendis
  • Les restriccions són vigentsa a partir de la matinada del dissabte 13 d'agost i fins a nova informació
  • L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i al compromís del conjunt de la ciutadania per evitar situacions de risc i a trucar immediatament al 112 en cas de veure una columna de fum

L'entrada en el nivell 3 del Pla Alfa per risc d'incendis, el més extrem, suposa ordenar  el tancament dels camins públics municipals d’àrees boscoses, no permetent la circulació motoritzada per aquests (a excepció dels residents, i de les activitats que per la seva naturalesa resulti inajornables, i del serveis essencials, i de prevenció i extinció d’incendis). 

Aquesta resolució estarà vigent des del 13 d'agost  a les 00:00h i s'allargarà en funció de com evolucionin  les condicions extremes de risc d’incendi.

Així mateix, queda prohibit encendre foc en terrenys forestals o a la franja de 500 metres que els envolta. S’hi inclouen les barbacoes de les àrees d’oci; queden suspeses totes les autoritzacions excepcionals per a fer foc; i es restringeixen les activitats agrícoles que puguin generar risc d’incendi, així com les activitats forestals. 

L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i el compromís del conjunt de la ciutadania per evitar situacions de risc a l’entorn forestal. En el supòsit de veure una columna de fum, truqueu al 112 immediatament.

 

Pujar al principi de la pàgina