Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.08.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní entra a nivell 3 del Pla Alfa a partir de les 00h del dissabte 13 d'agost
  • Els Agents Rurals demanen extremar les precaucions davant l'extrem perill d'incendi forestal
  • L'activació del nivell 3 del Pla Alfa, el nivell màxim, implica la suspensió de totes les activitats amb risc d'incendi forestal, així com també queden aturats els treballs forestals i la caça en els municipis afectats.

Protecció Civil de la Generalitat activa fase d'ALERTA el Pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) davant l'alt risc d'incendi a tot el territori.

Segons les previsions meteorològiques, avui i demà dissabte s'intensifiquen les temperatures màximes extremes de manera generalitzada arreu del territori. Durant aquest episodi els valors d'humitat es preveuen molt baixos degut a aquest vent d'oest que afectarà a tot l'interior de Catalunya que arribarà molt sec i reescalfat.

La Direcció General d'Agents Rurals ha elevat el Pla Alfa de nivell 3 per a 249 municipis de 23 comarques, entre ells Sant Sadurní, a partir de les 00:00 hores del dissabte 13 d'agost.

L’activació del nivell 3 del Pla Alfa, el nivell màxim, implica la suspensió de totes les activitats amb risc d’incendi forestal, així com també queden aturats els treballs forestals i la caça en els municipis afectats.

Us demanem que  extremeu les precaucions i si veieu una columna de fum, truqueu al 112.

 Més informació 


pla alfa 3

Pujar al principi de la pàgina