Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja29ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.04.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consultes i reclamacions al cens electoral per a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig 
eleccions
Del 10 al 17 d'abril es pot presentar la sol·licitud per esmenar o fer reclamacions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament

QUÈ: Durant aquest periode podran consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar (els ciutadans podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (https://sede.ine.gob.es); i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals són amb les dades recollides del Cens tancat a 1 de febrer de 2023. Qualsevol modificació posterior, no figurarà en aquestes llistes provisionals.

QUAN: del 10 al 17 d'abril de 2023, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, o davant l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) o al Consulat.

COM: Presentant l'original del DNI, passaport o carnet de conduir.      

Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 900.343.232, horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

També comentar que els electors rebran la targeta censal al domicili entre els dies 1 i 9 de maig.

Pujar al principi de la pàgina