Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert35ºC-19ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
JULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dimecres
15
novembre
2023
Cicle Talents locals amb Mireia Urpí i Rafa Llorach "De professió: Científic/ca en Ciències de l'Alimentació"
Lloc: Biblioteca Ramon Bosch de Noya
Hora: 19 h
Organitza: Biblioteca Municipal amb la col·laboració de Cava Varias
Tipus d'acte: Literatura, Conferència

Mireia Urpí i Sardà es va llicenciar en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments a la Universitat de Barcelona (UB). Doctora dins del programa Medicaments, Alimentació i Salut per la UB i amb Menció Europea. Ha realitzat varies estades a l’Institut National de la Recherche Agronomique (INRA) a Clermont-Ferrand/Theix (França), a la Universitat de Perugia (Itàlia) i a la Universitat d’Aberystwyth (Gal·les, Regne Unit). Va fer una estada postdoctoral a l’IDIBAPS – Hospital Clínic de Barcelona.
Ha estat investigadora “Ramon y Cajal” en Tecnologia dels aliments i actualment és Professora Agregada al Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la UB. Membre del Centre d’investigació biomèdica a la Xarxa de Fragilitat i Envelliment Saludable (CIBERFES) i de l’Institut de Nutrició i Seguretat Alimentaria (INSA-UB). Les seves línies de recerca es centren en l’estudi de la biodisponibilitat de polifenols i altres fitoquímics en humans, efecte en la microbiota intestinal i efecte de patrons dietètics o components bioactius en la salut cardiovascular, deteriorament cognitiu, fragilitat i envelliment saludable.


Rafael Llorach es va llicenciar en Ciències Biològiques a la Universitat de Murcia (UM). Doctor en Biologia per la UM amb Menció Europea. Va realitzar una estada postdoctoral a la Unite de Nutrition Humaine de l'Institut National de la Recherche Agronomique a Clermont-Ferrand (França) i a la Universitat d’Aberystwyth (Gal·les, Regne Unit).
Ha estat investigador “Ramon y Cajal” en Tecnologia dels aliments i professor Lector a la Universitat de Barcelona (UB) i, actualment és Professor Agregat al Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la UB. Membre del Centre d’investigació biomèdica a la Xarxa de Fragilitat i Envelliment Saludable (CIBERFES) i de l’Institut de Nutrició i Seguretat Alimentaria (INSA-UB). Les seves línies de recerca es centren en el desenvolupament i aplicació de les aproximacions metabolòmiques en l’estudi de l’efecte de la salut dels components de la dieta, aliments rics en fitoquímics i/o funcionals i de patrons complexos d’alimentació, especialment la Dieta Mediterrània.

mireia i rafa
Pujar al principi de la pàgina