Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert40ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Resum del primer ple municipal de l'any
Aquesta setmana està prevista la certificació de l'obra de la pista exterior de l'Ateneu i l'eixamplament del carrer Josep Rovira

Aquest dimarts va tenir lloc el primer ple municipal del 2024, una sessió ràpida en què es van resoldre alguns assumptes de caire eminentment administratiu, com la rectificació del redactat de l’ordenança fiscal que regula la gestió de residus, o l’aprovació d’una darrera factura de les obres de remodelació de la pista exterior de l’Ateneu i l’eixamplament del carrer Josep Rovira, per valor de 110.567 euros. L’actuació ja ha finalitzat i aquesta mateixa setmana es preveu fer la recepció per tal que l’entitat pugui fer-ne ús.

 Moció

El plenari va donar suport unànime a la moció de la CUP sobre la creació d’una comunitat energètica local i avaluar la possibilitat de crear una comercialitzadora pública, una qüestió que la formació ja va presentar a principis del 2022 i que reclama un cop més que es destinin els recursos i es duguin a terme les gestions per impulsar el projecte. Des del govern es van comprometre a incloure una partida en el pressupost d’aquest 2024.

En l’apartat de precs i preguntes, el PP va formular una petició que s’havia inclòs a l’ordre del dia sobre el disseny dels bancs de pedra de la plaça de l’Era d’en Guineu, que no compten amb respatller, i també va sol·licitar en un nou prec dades relatives a fets delicitius i d’incivisme a la vila durant l’any 2023, i també sobre l’activitat de la depuradora.

La CUP per la seva banda, també va preguntar per l’inici de la revisió de les ordenances, sobre quina serà la gestió dels futurs pisos de lloguer social, així com les intencions sobre la construcció d’un segon pavelló a la Zona Esportiva.

També podeu recuperar el ple municipal en àudio:

Pujar al principi de la pàgina