Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat27ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
MAIGSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOST
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
2
març
2024
Tast d'escumosos del Penedès
Hora: 18 h
Organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 30
Tipus d'acte: Cursos, Vins i caves

Tast d'escumosos del Penedès

Tast dirigit per Xavi Roig, sommelier de Cal Feru que a més de formador a Cava, és l'actual Millor sommelier de Vins Espumosos del Món a Espanya de la primera edició del concurs 'Sparkling Wine Master España' by Tantum Ergo, celebrat el mes passat novembre a València.

Una sessió on es tastaran escumosos de la zona vinícola del Penedès per conèixer les principals característiques de la zona i la gran diversitat del territori.

  • Día: Dissabte 2 de març de 2024 a les 18h
  • Preu: 30 €
  • Duració activitat: 1,5 hores.
  • lloc: a la Sala de tast de Cal Feru.
  • Places : màxim 20 persones .

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938.910.163

Pujar al principi de la pàgina