Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat31ºC-17ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
JULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
2
març
2024
Tast d'escumosos del Penedès
Hora: 18 h
Organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 30
Tipus d'acte: Cursos, Vins i caves

Tast d'escumosos del Penedès

Tast dirigit per Xavi Roig, sommelier de Cal Feru que a més de formador a Cava, és l'actual Millor sommelier de Vins Espumosos del Món a Espanya de la primera edició del concurs 'Sparkling Wine Master España' by Tantum Ergo, celebrat el mes passat novembre a València.

Una sessió on es tastaran escumosos de la zona vinícola del Penedès per conèixer les principals característiques de la zona i la gran diversitat del territori.

  • Día: Dissabte 2 de març de 2024 a les 18h
  • Preu: 30 €
  • Duració activitat: 1,5 hores.
  • lloc: a la Sala de tast de Cal Feru.
  • Places : màxim 20 persones .

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938.910.163

Pujar al principi de la pàgina